GUANGGU INC.

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • China GUANGGU INC. Bedrijfsprofiel
  • China GUANGGU INC. Bedrijfsprofiel
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, West-Europa, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant
Merken: GPOWER
Aantal werknemers: 159~259
Jaarlijkse omzet: 45755000-52360000
Opgericht Jaar: 1993
Export pct: 10% - 20%
Inleiding

 

Guangguinc. is geëngageerd aan communicatie meting en test in defensie en om zich actief in het te voorschijn komen bedrijfsdielandschap, producten uit te breiden door de datacommunicaties, het optische testen, datacentrumautomatisering het controlebeheer worden gereglementeerd, de reservetest van het voedingonderhoud, nieuwe energieproducten, Photovoltaic panelen en Photovoltaic krachtcentrales, zoals de dienstgebruikers met inbegrip van communicatie-exploitanten, militaire, stroom, spoorweg, enz., marktontwikkeling in binnen- en buitenland aan meer dan 140 landen en gebieden.

 

Guanggu Inc neemt 6 merken, „GuangGu“, „Aitelong“, „Criane“, „Xajunbiao“ en „GPower“, „Huanghe“ die van hoge reputatie allebei in binnen- en buitenland genieten.

 

Het bedrijf is toegekend Xi een ‚High-tech Onderneming, Privé de Wetenschap van Shaanxi en Technologieonderneming, Xi ‚een Privé Wetenschap en Technologieonderneming en andere toekenning, en overgegaan ISO9001: de certificatie van het de kwaliteitsbeheersysteem van 2008, ISO14001: milieu het beheersysteemcertificatie van 2004, OHSAS18001: de het beroepsgezondheid van 2007 en de veiligheidsbeheerssysteemcertificatie, en hebben de de zelf-invoer en de uitvoerrechten, een deel van de de uitvoerproducten door Europese Unie Ce en Duitse TUV certificatie.

Geschiedenis

1992 werd het Bedrijf opgericht


1994, BER van R&D eerste 2M Meetapparaat in China.


2003, Takbedrijf „Criane werd“ opgericht.


2004, Merk „Aitelong werd“ opgericht.


2009, Groep „GUANGGU werd“ gecombineerd.


2013, Takbedrijf „Junbiao werd“ opgericht.


2019, Merk „j-ACTIVEERT“ werd opgericht.


2020, Merk „Gpower werd“ opgericht

Dienst

Als u, weten wij dat de natuurlijke rijkdommen niet onuitputtelijk zijn, zodat overwegen wij altijd de hoge rendabele manier: Ons gebied van deskundigheid zoekt altijd aan de maximumprestaties met minimumkosten.

Ons Team

Dank aan het ononderbroken leren en opleiding, gecombineerd met geavanceerde beheersystemen, hebben wij gestegen productieefficiency door 16% sinds 2019.

China GUANGGU INC. Bedrijfsprofiel 0