• De Zonnemachtssysteem van GPOWER 10KW voor BTS-Voeding
De Zonnemachtssysteem van GPOWER 10KW voor BTS-Voeding

De Zonnemachtssysteem van GPOWER 10KW voor BTS-Voeding

Productdetails:

Plaats van herkomst: P.R.China
Merknaam: GPOWER
Certificering: CE,IEC,TUV,PSI
Modelnummer: ZONNE AANGEDREVEN BTS

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 PLAATS
Prijs: 3999USD
Verpakking Details: uitvoerende container
Levertijd: 1-2 maand
Betalingscondities: L/C, D/P, T/T
Levering vermogen: plaats 500 per jaar
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Hoog licht:

Het Zonnestelseluitrusting van BTS 10KW

,

De Zonnemachtssysteem van BTS 10KW

,

De Zonnemachtssysteem van GPOWER 10KW

Productomschrijving

10KW zonnemachtssysteem voor BTS-Voeding

 

Photovoltaic machtssysteem voor basisstation bestaat etc. uit photovoltaic modules, steunenkabeldozen, lastencontrolemechanisme, batterijpak en omschakelaar.

Een photovoltaic module gebruikt gewoonlijk monocrystalline silicium of polycrystalline siliciumcellen, en single cell heeft een outputvoltage van 0.5V. Aangezien een module hoofdzakelijk samengesteld uit 72 stukken zonnecellen in reeks is, zouden twee modules moeten worden verbonden in afleveringen om outputvoltages gaand te krijgen van 43.2V tot 56.4V. De modules met vrij grote capaciteiten zoals 165W, 170W en 175W hebben de voorkeur. De hoeveelheid parallelle verbonden modules hangt van ladingscapaciteiten en zonnemachtsmiddelen af.

 

Photovoltaic modules worden gesteund door zink met een laag bedekte staalsteunen, die de modules bij een bepaalde hoek bevestigen. Het onafhankelijke photovoltaic systeem zou schuin van 10-20 graden hoger moeten worden geplaatst dan de breedte van de plaats voor maximum zonnestraling in de winter om het aantal batterijen en de kosten van het gehele machtssysteem te drukken.

 

De batterij zal ladingen voeden wanneer de zonnemacht niet toe te schrijven aan tekort aan zonneschijn is, dat op regenachtige dagen en nachten genoeg gemeenschappelijk is. De capaciteit van batterijgroep hangt etc. van dergelijke parameters af zoals ladingscapaciteit, reservetijd, lossingsdiepte, veiligheidsvoorschrift.

 

De OPzSbatterij was de keus van zonnemachtssysteem aangezien het positieve tubulaire platen aanwendt die het actieve materiaal kunnen verhinderen weg te vallen en dik gekleefde negatieve platen die een lange levensduur verzekeren. Nochtans, wordt OPzV met positieve tubulaire platen geleidelijk aan de laatste jaren populair aangezien minder onderhoud nodig is.

 

Het controlemechanisme met meerdere kanalen is gebruikte verantwoordelijk/lost beheer, en de zonneserie is verdeeld in verscheidene sub-series, die met het controlemechanisme via combinatiedoos worden verbonden. Wanneer de batterij volledig wordt geladen, zal het controlemechanisme zonne sub-series één voor één afsnijden; dan verstrekken de batterij en de rest photovoltaic sub-series macht samen voor de ladingen. Wanneer het voltage van de batterij aan de vastgestelde waarde valt, zal het controlemechanisme één voor één zonne sub-series opnieuw aansluiten om het het laden voltage en de stroom van de batterij aan te passen.

De Zonnemachtssysteem van GPOWER 10KW voor BTS-Voeding 0

Gevallenanalyse

Tonend een photovoltaic machtssysteem in Pakistan door GPOWER wordt verstrekt die

De maximum ononderbroken regenachtige/bewolkte dagen in het lokale gebied is 5 dagen; het machtssysteem wordt vereist om macht voor het materiaal van BTS te verstrekken en van de microgolf; de totale machtsconsumptie is 550W. Volgens het hierboven vermelde vereiste, wordt de systeemconfiguratie gegeven zoals:

 

Photovoltaic module: 16 stukken monocrystalline cellen van 320W;

Batterij: Twee groepen 2V/1000Ah-Gel OPzV;

Lastencontrolemechanisme: 48V/150A controlemechanisme.

 

In dit project, wordt 22 zonne-aangedreven BTSs opgesteld. Zij hebben een vrij kleine capaciteit, die in de waaier van 400-900W is. Als de diesel generator wordt goedgekeurd, zal de omzettingsefficiency zeer laag zijn aangezien de capaciteit klein is, en de voedingbetrouwbaarheid is ook zeer laag. Het zonnemachtssysteem maakt het diesel bijtanken en onderhouds het werk onnodig, die over US$150,000 voor exploitant kunnen sparen elk jaar.

 

Sinds 2012, heeft GPOWER meer dan 40 exploitanten in meer dan 20 landen helpen zonne-aangedreven BTS-systeem op gebieden zonder genoeg voeding opbouwen, om aan de communicatie behoeften van plaatselijke bevolking te voldoen en hun levensstandaarden te verbeteren.

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd De Zonnemachtssysteem van GPOWER 10KW voor BTS-Voeding kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.