• 6kW voltooi van Netzonnestelsel Geheel Huiszonnestelsel
6kW voltooi van Netzonnestelsel Geheel Huiszonnestelsel

6kW voltooi van Netzonnestelsel Geheel Huiszonnestelsel

Productdetails:

Plaats van herkomst: P.R.China
Merknaam: GPOWER
Certificering: TUV / CE / CEC / INMETRO / SEC / CQC / ISO
Modelnummer: Gpo-6KW

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 uitrusting
Prijs: USD 2899 per kit
Verpakking Details: UITVOEREND PAKKET
Betalingscondities: L/C, T/T, D/P
Levering vermogen: 3000 uitrustingen per maand
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Hoog licht:

INMETRO voltooi van Netzonnestelsel

,

Gpo-6KW Volledig van Netzonnestelsel

,

Gpo-6KW Geheel Huiszonnestelsel

Productomschrijving

6000W zonnehuissysteem van net

 

Wat is een van-Netzonnestelsel?

Een van-netzonnestelsel is een meerdelige opstelling die energie voor huizen of ondernemingen veroorzaken. Het systeem wordt ontworpen om de energie van de zon uit te rusten gebruikend zonnepanelen, die op het dak, een pool dichtbij het huis, of allebei worden opgezet. De energie door de batterijen van panelenlasten via een lastencontrolemechanisme wordt uitgerust, en de batterijen slaan de energie die tot nodig op. Dan, zet een omschakelaar de last van de batterijen in elektriciteit om.

 

6kW voltooi van Netzonnestelsel Geheel Huiszonnestelsel 0

Wat betekent het om van het Net te gaan?

Vele mensen gebruiken zonnepanelen om de kosten van elektriciteit te compenseren, maar dit betekent niet dat zij van-net zijn gegaan. Gebruikend zonne-energie om de middelen van energiekosten te compenseren wordt u nog verbonden met de lokale voeding en kunt het gebruiken als u meer energie dan uw panelenopbrengst nodig hebt.

Om volledig te gaan moet het van-net, uw volledig huis op elektriciteit of energie lopen die u zelf gebruikend zonnepanelen en batterijen veroorzaakt. Uw huis kan geen elektriciteit van de stadsvoeding gebruiken. Het installeren van zonnepanelen is niet genoeg dat als van-net moet worden beschouwd, en de meeste mensen die zonne-energie nog gebruiken baseren zich op elektriciteit uit een buitenbron. Om volledig te gaan vergt het van-net, u ook een opslagsysteem om energieproductie en gebruik na verloop van tijd glad te strijken. Tot slot hebt u een manier nodig om energie over te brengen in de batterijen en het om te zetten in elektriciteit.

  

6Kw van het Systeemcomponenten van de Net Zonnemacht
Punt Naam Beschrijving Hoeveelheid
1 Zonnepaneel Monocrystalline 430w-Zonnepaneel 14 PCs
2 Omschakelaar 6kw van net Zonneomschakelaar 1 reeks
3 PV Combinedoos 4 input 2 output 1 PC
4 Laderscontrolemechanisme 96V 50A (MPPT/PWM) 1 PC
5 Batterij 12V 250AH (Loodzuur/Gel) 8unit
6 Zonne Opzettende Structuur Het dak/Gemalen installeert (Aangepast) 1 reeks
7 PV Kabel de Kabel van 4 mm2 gelijkstroom PV 200m
8 MC4 MC4 schakelaar 20 paren

 

 

Een AC zonnestelsel is groot als u wilt gaan van-net met zonne-energie. U hebt een volledige serie van panelen, verscheidene batterijen, en een omschakelaar van gelijkstroom in AC nodig om te zetten. Het systeem moet groot genoeg voor uw behoeften zijn, wat van zonlicht en energiegebruik afhangt. Voor de meesten wie zonne-energie van-net gebruiken, kies dit systeem met minstens 1kW.

 

Vereist de kleine grootte van dit systeem zorgvuldig beheer van energiegebruik, staat u nog de gemakken van een nut-gevoed huis, zoals toe:

lijskast

lventilator

lcomputer

llichten

ltv

lwasmachine

de hulpmiddelen van de lmacht

lairconditioner

Ware Sinewave beschermt Uw Elektronika

De omschakelaar van Gpower sinewave de elektriciteit zet van gelijkstroom (Gelijkstroom) door uw zonnepanelen wordt veroorzaakt in een schone vorm van AC (Wisselstroom) elektriciteit die om. Dit verhindert achtergronddons op uw stereo of vervormde lijnen op uw TV en computer die u met gewijzigde sinewave omschakelaars zou krijgen.

Gemakkelijk-aan-installeer

GPOWER heeft uw systeem en al zijn noodzakelijke veiligheidscomponenten geassembleerd, getelegrafeerd en getest. Dit bespaart u tijd en geld en elimineert het risico om uw omschakelaar te roken door verkeerd het te installeren.

 

 

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd 6kW voltooi van Netzonnestelsel Geheel Huiszonnestelsel kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.