• 10MWp op van de de Uitrustingengrond van het Netzonnepaneel Photovoltaic Krachtcentrale
10MWp op van de de Uitrustingengrond van het Netzonnepaneel Photovoltaic Krachtcentrale

10MWp op van de de Uitrustingengrond van het Netzonnepaneel Photovoltaic Krachtcentrale

Productdetails:

Plaats van herkomst: P.R.China
Merknaam: GPOWER
Certificering: IEC,TUV,CE,CCC
Modelnummer: 10MW

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1MW
Prijs: 45000usd/mw
Verpakking Details: uitvoerende container
Levertijd: 2-3 maanden
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 500MW per jaar
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Hoog licht:

Photovoltaic op de Uitrustingen van het Netzonnepaneel

,

10MWp op de Uitrustingen van het Netzonnepaneel

,

10MWp Photovoltaic Krachtcentrale

Productomschrijving

10MW op Photovoltaic Krachtcentrale van de Netgrond

 

 

Inleiding van de elektrische centrale van de grote schaalgrond

10MWp op van de de Uitrustingengrond van het Netzonnepaneel Photovoltaic Krachtcentrale 0
Photovoltaic krachtcentrale verwijst naar het net met het net wordt verbonden en de machtstransmissie van photovoltaic systeem van de machtsgeneratie, het is het gebruik van zonnecellen omzet direct zonne-energie in elektriciteitsopwekkingssysteem dat. Zijn belangrijkste onderdelen omvatten zonnecellen, controlemechanismen, omschakelaars, etc…. Het wordt gekenmerkt door hoge betrouwbaarheid, lange levensduur, geen verontreiniging aan het milieu, kan elektriciteit onafhankelijk produceren en kan met het netwerk worden verbonden. Het wordt goedgekeurd door de ondernemingsorganisaties van diverse landen en heeft brede vooruitzichten voor ontwikkeling.

Photovoltaic machtsgeneratie is gebruikt zonne photovoltaic cellen maakt overgang van zonnestraling aan elektrische energie. Verdeelde photovoltaic is de photovoltaic faciliteiten van de machtsgeneratie die dichtbij de gebruiker bouwen, is de verrichtingsmanier onafhankelijkheid en de bovenmatige elektriciteit kan door het machtsnet worden verkocht. Het kenmerk is saldoaanpassing van distributiesysteem. Er zijn drie wijzen, onafhankelijkheid, bovenmatige elektriciteit aan het machtsnet, volledig bedrag aan het machtsnet, en elke wijze kan volmachtssubsidie, 0,42 yuanssubsidie per de generatie van de kilowatt-uurmacht krijgen. Verdeelde photovoltaic machtsgeneratie om het principe van lokale voorwaarden, het efficiënte schoonmaken, verdeelde lay-out en nabijgelegen gebruik te volgen. De installatieflexibiliteit, maakt volledig gebruik van lokale zonne-energiemiddelen, alternatief en vermindert fossiel energieverbruik.

10MWp op van de de Uitrustingengrond van het Netzonnepaneel Photovoltaic Krachtcentrale 110MWp op van de de Uitrustingengrond van het Netzonnepaneel Photovoltaic Krachtcentrale 2

De de krachtcentralebouwwerf wordt van de Huanglong10mwp grond gevestigd in Huanglong-Provincie, Yan'an-Stad, Shaanxi-Provincie, behandelt een gebied van?? 364 acres, de photovoltaic elektrische centrale, het installatiegebied is vrij vlak, open, Qinglan-Snelweg van east-to-west over de plaats, verkeersvoorwaarden. De totale geïnstalleerde capaciteit van de photovoltaic elektrische centrale is 10MWp, de polysilicon van het systeemgebruik componenten, voor vaste installatie, de beste neiging van 330. Een totaal van 18 reeksen van 500KVA-omschakelaar, elk met twee 1000kVA-omschakelaarsomschakelaar met voeren voltageverandering op om een photovoltaic omschakelaarseenheid, een totaal van negen photovoltaic omschakelaarseenheid te vormen. Voer op zijn plaats voltage op verandert de wisselstroom van 380V rechtstreeks van de omschakelaar in 35kV, en elke afzet wordt verbonden aan luchtbusbar van 35kV via kabel met hoog voltage. De gemiddelde jaarlijkse productiecapaciteit van 15,71 miljoen KWu, jaarlijkse besparingen voor het net 5481,63 ton standaardsteenkool.

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd 10MWp op van de de Uitrustingengrond van het Netzonnepaneel Photovoltaic Krachtcentrale kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.