• Allen in 1 Zonne het Huisverlichting Kit Rural Solar Power Systems van 100W met 3 Bollen
Allen in 1 Zonne het Huisverlichting Kit Rural Solar Power Systems van 100W met 3 Bollen

Allen in 1 Zonne het Huisverlichting Kit Rural Solar Power Systems van 100W met 3 Bollen

Productdetails:

Plaats van herkomst: P.R.China
Merknaam: GPOWER
Certificering: ce,rosh,tuv,iec
Modelnummer: Gnx-100/40J

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 uitrustingen
Prijs: 36 usd kit
Verpakking Details: Kartondoos
Levering vermogen: 5000 uitrustingen per maand
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Hoog licht:

100W landelijke Zonnemachtssystemen

,

3 de Verlichtingsuitrusting van het bollen Landelijke Zonnehuis

,

3 Systeem van de bollen het Landelijke Zonnemacht

Productomschrijving

Mini Home Lighting System voor Plattelandsgebieden Zonneverlichting Kit With 3 Bollen

 

Het zonne geleide lichte systeem is een soort zonneverlichting die milieuvriendelijke lithiumbatterijen, betrouwbare en stabiele PCB, het Zonne laden BMS IC, hoog rendement gelijkstroom-gelijkstroom opvoerende kring, gelijkstroom-gelijkstroom synchrone step-down, de kring van de te sterke intensiteitbescherming, de kring van de overvoltagebescherming, Enige de controlekring van de spaandermicrocomputer goedkeurde om tot deze zonnemachtsaccu te leiden.

Voordelen van dit Systeem

1. Allen in 1 zonneuitrusting van DIY gelijkstroom zonne voor huisverlichting

2. 3 LEIDENE lamp, lichte omhoog 3 ruimten tegelijkertijd

3. LEIDENE verlichting en USB-poort het mobiele laden in één apparaat

4. Het overbelasten van/het lossen van bescherming op batterij

5. De gemakkelijke verrichting, vergt enkel gebruiksklaar

6. Gemakkelijke vervangbare Li-ionenbatterij voor recyclingsgebruik

7. 2 jaargarantie.

Allen in 1 Zonne het Huisverlichting Kit Rural Solar Power Systems van 100W met 3 Bollen 0

Op de plattelandsgebieden van het grootste deel van de wereld, waar er geen elektriciteit is, schijnen de zonnelichten de perfecte oplossing te zijn. Bijna hangen het grootste deel van de landelijke Indische bevolking nog van kerosinelampen af voor hun het leven. Niet alleen zijn de kerosinelampen duur, gebruikte kerosine is de olie ook gevaarlijk en verontreinigend. Ik heb geen idee hoeveel dorpen nog niet elektriciteit hebben wat betekent dat de productiviteit aan een volledig einde in dark komt. Het gebruiken van Zonnelichten zal absoluut de efficiency van mensen door hen om te werken en kinderenstudie verhogen toe te staan nadat het donker wordt. Deze mensen zullen hun Mobiele telefoons, TVs en radio's kunnen onderhouden gebruiken om te blijven. Met de komst van Zonnelichten in deze plaatsen, zal het leven van deze mensen zeker veranderen. De zonneverlichting is een economische manier om op elektriciteitskosten te besparen en is ook milieuvriendelijk.

 

Voordelen om het Systeem van de Huisverlichting Te gebruiken

De zonnelampen of de Zonnelantaarns hebben de indrukwekkende groei in landelijke die delen gezien, hoofdzakelijk door het gebrek aan toegang tot netelektriciteit en de hoge kosten en nadelige gevolgen van kerosine of gaslampen worden gedreven. De zonnelampen zijn succesvolle hoofdzakelijk toe te schrijven aan hun economische waarde eerder dan hun groene kenmerken geweest.

 

Het zonne-aangedreven licht is 10 tot 20 keer helderder dan een kerosinelamp. De kerosine is een gevaar voor de gezondheid resulterend in toevallige branden en veroorzakend heel wat rook, die tot diverse ademhalingsziekten kan leiden. De kerosine veroorzaakt binnenverontreiniging, die wordt geschat om 1,6 miljoen mensen te doden elk jaar, terwijl de zonnelichten milieuvriendelijk zijn. Voorts wordt de kerosine gegeven in beperkte hoeveelheden en volstaat niet om de duisternis voor een maand of meer aan te steken. De zonne LEIDENE Lampen is een buitenkansoplossing aan dit probleem geweest. Meer dergelijke producten zijn nodig in de dorpen helpen koolstofemissies verminderen.

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Allen in 1 Zonne het Huisverlichting Kit Rural Solar Power Systems van 100W met 3 Bollen kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.