• De Schakelaarzonnepanelen van ROSH MC4 plus Batterijopslag 10kw van Netzonnestelsel
De Schakelaarzonnepanelen van ROSH MC4 plus Batterijopslag 10kw van Netzonnestelsel

De Schakelaarzonnepanelen van ROSH MC4 plus Batterijopslag 10kw van Netzonnestelsel

Productdetails:

Plaats van herkomst: P.R.China
Merknaam: GPOWER
Certificering: CE,ROSH.TUV,IEC
Modelnummer: Gbs-10KW

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10kw
Prijs: USD 399 PER KW
Verpakking Details: UITVOERENDE DOOS
Levertijd: 15 werkdagen
Levering vermogen: 450MW per jaar
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Hoog licht:

MC4 schakelaarzonnepanelen plus Batterijopslag

,

ROSH-Zonnepanelen plus Batterijopslag

,

10Kw van Netzonnestelsel

Productomschrijving

10kW zonnestelsel plus Batterijopslag

 

Beschrijving

 

De van-Netzonnestelsels 10kW is voordelig aan sommige afgelegen gebieden die geen toegang tot het nutsnet hebben. Het vereist componenten die in het productpakket namelijk inbegrepen zijn; batterij, batterijcontrolemechanisme, omschakelaar, en het zonnepaneel.

 

Voordelen van Zonne-energiesysteem

Het Zonne-energiesysteem heeft vele voordelen en elk van deze direct aan mensheid en het milieu ten goede komen.

 

Er zijn vijf gemeenschappelijke voordelen om Zonnepv Technologie te installeren, en deze zijn de volgende:

De Schakelaarzonnepanelen van ROSH MC4 plus Batterijopslag 10kw van Netzonnestelsel 0

Het gebruikt duurzame energie als bron. Het zonlicht is een vorm van hernieuwbare energiebron. Het betekenen, zal het nooit uit voor verscheidene miljoen of miljard jaren lopen. In tegenstelling tot de niet vernieuwbare bron die vaak vele verontreiniging produceert, produceert de vernieuwbare bron ook weinig aan geen verontreiniging bij allen.

Het vermindert uw elektrische miljard zonne-energie is vrij en in tropische landen zoals de Filippijnen, is het zonlicht een overvloed. Dientengevolge, is de Zonnepv technologie nuttiger in het land, en in deze opstelling, zal het Zonnepaneel meer zonne-energie kunnen verzamelen. Aldus, kunnen de consumenten hoofdzakelijk nu de elektriciteit gebruiken die uit de Zonne daardoor verminderende elektrische rekeningen komen en geld besparen.

Het heeft diverse toepassingen. De zonnepv Systemen kunnen genoeg energie voor diverse toepassingen veroorzaken, met inbegrip van zeewater het filtreren voor het drinken.

Het heeft lage onderhoudskosten. De zonnepv Systemen kunnen tot 25 jaar duren indien behandeld. Bovendien, impliceert zijn onderhoud slechts het schoonmaken van het zonnepaneel met natte vodden en het vervangen van het beschadigde materiaal met nieuwere degenen. In tegenstelling tot diesel generator die brandstof om vereist te functioneren, vergt een Zonnepv Systeem om het even wat behalve zonlicht niet.

Het is technologische vordering. De industrie van Zonnepv Technologie ontwikkelt zich nog ondanks zijn bestaan voor verscheidene decennia geleden. Vandaag, blijven de wetenschappers en de ingenieurs nieuwe innovaties in deze technologie opnemen.

10Kw van het Systeemcomponenten van de Net Zonnemacht
Punt Naam Beschrijving Hoeveelheid
1 Zonnepaneel Monocrystalline 420w-Zonnepaneel 24pcs
2 Omschakelaar 10kw van net Zonneomschakelaar 1 reeks
3 PV Combinedoos 8 input 2 output 1 PC
4 Laderscontrolemechanisme 96V 100A (MPPT/PWM) 1 PC
5 Batterij 12V 150AH (Loodzuur/Gel) 16unit
6 Zonne Opzettende Structuur Het dak/Gemalen installeert (Aangepast) 1 reeks
7 PV Kabel de Kabel van 4 mm2 gelijkstroom PV 200m
8 MC4 MC4 schakelaar 12 paren

Onze weg het systeemuitrustingen van de net zonnemacht bevatten alles u aan opstelling een standalone zonne-energiesysteem met batterijopslag voor van-net zonnemacht dag en nacht nodig hebt: zonnepanelen, diep-cyclus zonnebatterijen, een omschakelaar/een lader, lastencontrole, brekers, dozen, en meer. Sparen tijd en geld door uw volledig systeem van de van-net zonnemacht met onze douane-ontworpen uitrustingen in een keer te kopen.

 

De kosten van van-net zonne zijn direct verwant met de consumptie van de dagelijks gemiddeldemacht en maximummachtsconsumptie. Groter de enige lading of gemiddelde dagelijkse lading, moet groter de de batterijbank en omschakelaar zijn. Deze hebben een directe invloed op kosten.

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd De Schakelaarzonnepanelen van ROSH MC4 plus Batterijopslag 10kw van Netzonnestelsel kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.