• Dubbele USB-poorten QC3.0 2,0 de Uitrustingsdc19v Output van de Noodsituatie Zonnemacht
Dubbele USB-poorten QC3.0 2,0 de Uitrustingsdc19v Output van de Noodsituatie Zonnemacht

Dubbele USB-poorten QC3.0 2,0 de Uitrustingsdc19v Output van de Noodsituatie Zonnemacht

Productdetails:

Plaats van herkomst: P.R.China
Merknaam: GPOWER
Certificering: CE,IEC,ROSH,ISO
Modelnummer: GPE 500w

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 uitrustingen
Prijs: 299 usd per kit
Verpakking Details: uitvoerende kartondoos
Levering vermogen: 2000 uitrustingen per maand
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Hoog licht:

DC19V de Uitrusting van de noodsituatie Zonnemacht

,

DC19V de Zonnemachtsuitrusting van de outputnoodsituatie

,

DC19V zonne Aangedreven Noodsituatiegenerator

Productomschrijving

van de de energieopslag van de noodsituatiemacht het systeem500w output

 

Ontworpen voor de Meeste Draagbare Krachtcentrale: De output van gelijkstroom 19V voor het laden van draagbare krachtcentralegenerator. De output van gelijkstroom 14.4V, het kan de 12 voltbatterij voor auto'sboten RVs mariene enz. direct laden.
Draagbaar en Vouwbaar: Na wordt gevouwen in twee richtingen, is het volume slechts de helft gewone zonnepanelen op de markt, en de grootte is over hetzelfde als een iPad. U kunt het in rugzak of boomstam gemakkelijk inpakken om de wereld te onderzoeken.
Slimme het Laden van USB Technologie: Dubbele USB-poorten QC3.0 & 2,0 (maximum 5V/9V/12V 2A), Ontworpen voor smartphones en tabletten (compatibel met iPhone, iPad, Samsung Galaxy), GPS, digitale camera's enz. Perfect voor het openluchtleven en zelfs onverwachte stroomuitvallen. De bouwstijl-binnen slimme IC-spaander identificeert intelligent uw apparaat, en maximaliseert zijn het laden snelheid terwijl uw apparaten tegen over het laden en het overbelasten beschermt.
Krachtige Hoge Omzettingsefficiency: Met hoog rendement monocrystalline zonnecel, zult u grotere machtsefficiency krijgen alhoewel het paneel kleiner is dan een traditionele modelmaximizes-systeemoutput door wanverhoudingsverlies te verminderen. Het presteert dan beter zo ook geschatte polycrystalline zonnepanelen bij low-light voorwaarden.
Duurzaam: Het zonnepaneel is volledig Gelamineerd, gemaakt door geavanceerde gelamineerde technologie en langdurig die ETFE-materiaal, voor gebruik op lange termijn wordt gemaakt meer dan 15 jaar. NOTA: Vóór test moet het 14.4V-havenvoltage, een een te activeren lading/batterij aansluiten.

Dubbele USB-poorten QC3.0 2,0 de Uitrustingsdc19v Output van de Noodsituatie Zonnemacht 0

De zonnegenerators zijn werkelijk geen generators bij allen - zij zijn de draagbare systemen van de batterijopslag. Nochtans, omdat zij voor dezelfde doeleinden zoals traditionele generators worden gebruikt, de geplakte naam.

De belangrijkste onderdelen van een zonnegenerator zijn het zonnepaneel en de navulbare zonnebatterij. Plaats eenvoudig het zonnepaneel in de zon, en laat het zijn werk doen! Het paneel verandert het zonlicht in elektriciteit die dan in de batterij wordt opgeslagen.

Dan, hebt u zonne-energie klaar opgeslagen voor wanneer u het nodig hebt!

Dubbele USB-poorten QC3.0 2,0 de Uitrustingsdc19v Output van de Noodsituatie Zonnemacht 1
De meeste zonnegenerators komen met 30-50 voet zonnepaneelkabels zodat u de zonnepanelen in de zon kunt hebben, terwijl de daadwerkelijke zonnegenerator is dichtbij waar u it/inside het huis nodig hebt. Het beeld geeft hieronder u visueel van hoe u uw zonnegenerator kunt laden evenals het gebruiken om uw elektronika en toestellen aan te drijven.

 

De 5 BELANGRIJKE Voordelen van een Zonne Aangedreven Generator in Noodsituatiesituaties:

  1. Geen Behoefte om Brandstof (ooit!) te verkrijgen
  2. Schone, Vernieuwbare macht
  3. Portabiliteit
  4. Onbeperkte Vrije Aanvulling
  5. Stille Verrichting

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Dubbele USB-poorten QC3.0 2,0 de Uitrustingsdc19v Output van de Noodsituatie Zonnemacht kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.