• Gelijkstroom-Pompende Systeem van het Machts Brushless Zonnewater voor Landelijke Plaats
Gelijkstroom-Pompende Systeem van het Machts Brushless Zonnewater voor Landelijke Plaats

Gelijkstroom-Pompende Systeem van het Machts Brushless Zonnewater voor Landelijke Plaats

Productdetails:

Plaats van herkomst: P.R.China
Merknaam: GPOWER
Certificering: CE,ROSE,TUV,IEC
Modelnummer: GPU-reeks

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 uitrusting
Prijs: 299 USD PER KIT
Verpakking Details: UITVOERENDE DOOS
Betalingscondities: L/C, D/P, T/T
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Hoog licht:

Brushless Zonnewater Pompend Systeem

,

Van het de Machts het Zonnewater van Ce gelijkstroom Pompende Systeem

,

Brushless Zonne Aangedreven goed Pompsysteem

Productomschrijving

De Pompsysteem van het zonne-energiewater van net op nethybride

 

Installeer een Zonne Aangedreven goed Pompsysteem

Hebt u ooit over goed het installeren van een zonnepomp gedacht? Hebt u geïsoleerde of landelijke plaats waar u aan pompwater van of de oppervlakte of ondergronds van honderden voeten nodig hebt? Of kijkt u enkel om uw macht miljard te snijden?
Als zo, is een zonnemachts goed pomp de perfecte oplossing.

De technologische ontwikkelingen in zowel gelijkstroom-pompen als zonnemacht hebben dit mogelijk gemaakt. De zonnepompen zijn brushless en kunnen efficiënt op gelijkstroom-macht werken. De zonnepanelen die zijn efficiëntere en lagere kosten dan ooit voordien worden geproduceerd. Deze vooruitgang heeft een nieuwe generatie van zonne aangedreven systemen toegestaan. Veel van deze systemen bestonden zelfs niet jaren geleden enkel enkelen!

Hieronder zijn de top 10 redenen om een zonnepomp goed te installeren. Er zijn duizenden redenen om een zonnepomp goed te installeren. Als u nooit over het installeren van een zonnemachtssysteem voordien hebt gedacht, doorblader de lijst en zie of zouden om het even welk van toepassingen nuttig zijn. Het is verrassend, wanneer de verre lage kostenwater het pompen opties ter beschikking worden gesteld, ideeën en gebruik pop in mening! Vertraag niet, een systeem vandaag installeren.

10. Pompwater overal ter wereld. Geen externe vereiste macht

Het probleem met het pompen van water in landelijke plaatsen is de behoefte om nutsmacht aan de plaats in werking te stellen. vele jaren werden de windenergie en de windmolens gebruikt in deze afgezonderde plaatsen. De windmolens zijn duur en tijdrovend te handhaven. Vertrouw op me, heb ik een windmolen gerenoveerd. Bespreking over heel wat werk! Er zijn betere opties in de 21ste eeuw.

 

De doorbraak in het zonnewater pompen is dat er geen behoefte aan een externe krachtbron is. De zon en de zonnepanelen verstrekken alle elektriciteit ondergronds nodig aan pompwater van honderden voeten.

 

9. De zonne goed pompen zijn efficiënter en krachtiger dan ooit voordien

Het zonneperceel van de Pompefficiency

Het bovengenoemde perceel toont de efficiencyaanwinsten van omschakeling van geborstelde motoren, aan brushless motoren en dan aan brushless motoren met MPPT-controlemechanisme. Alle RPS systemen komen norm met brushless motoren en MPPT-controlemechanismen.

 

De zonnepompen van vandaag, hebben geen relatie aan de pompen van de nieuwigheids zonnefontein van het verleden. Deze systemen zijn hoge macht, laag onderhoud, efficiënte, commerciële producten. Zij worden gemaakt van roestvrij stelen voor lange staal en eigenschap brushless gelijkstroom motoren. Dit is niet uw pomp van de moeders zonnefontein!

 

Het roestvrije staal wordt gebruikt voor de pomphuisvesting en het pompende mechanisme, om juiste hygiëne en met lange levensuur te verzekeren, terwijl ondergedompeld in water. Het roestvrije staal verzet zich tegen corrosie wanneer jarenlang opgeschort in water, veel dan beter de huisvesting van de aluminiumpomp. De roestvrij staalhuisvesting is ook hygiënisch en zal water geen bronnen verontreinigen. Voorts zullen de pompende die mechanismen van roestvrij staal worden gemaakt slijtage toe te schrijven aan zand en andere deeltjes, terwijl diep ondergronds het opheffen van water van minimaliseren.

 

Brushless gelijkstroom-motoren zijn een aantal van de meest efficiënte gelijkstroom-motoren op de markt. Één van de belangrijkste voordelen vereist geen verwijdering van de put om de borstels, zoals andere gelijkstroom-motoren te veranderen. Brushless gelijkstroom-motoren met volgende (MPPT) controlemechanismen de maximum van Power Point zijn efficiënter dan geborstelde motoren. Het perceel op het recht toont de efficiencyaanwinsten deze systemen kunnen verstrekken.

 

8. De systemen zijn lage kosten en dadelijk beschikbaar

Beeld van zonnemachts goed pomp die weg van zonnemacht werkt

De zonnemachtssystemen van het verleden hadden hoge prijskaartjes in bijlage, in de tientallen duizenden dollars. De vooruitgang in technologie heeft lage kostensystemen mogelijk en dadelijk beschikbaar gemaakt. Één van de belangrijkste vooruitgang die dit mogelijk maken is zonnecellen en panelen. Zonnecel de productie is aan het punt gevorderd waar het zeer betaalbaar is. Een systeem dat de eerder gekoste tientallen duizenden dollars nu in lage duizenden zijn. Een 10X-daling!

 

Een fundamenteel, maar volledig zonne goed pompsysteem met inbegrip van zonnepanelen, zal ongeveer $2000 kosten. Dit basislijnsysteem zal pompwater van een paar honderd voet diep, bij een paar gallons per miniem stroomtarief. Dit basissysteem zal meeste windmolens, passend zowel diepte als het stroomtarief vervangen. Zij zullen een groot vijverhoogtepunt van water zonder bedrijfskosten of pomp genoeg water voor enkelen honderd hoofd van vee houden.

 

De verhoging van hogere prestatiessystemen van kosten aan ongeveer drie tot vier duizend dollars als meer diepte en stroomtarief wordt vereist. Deze systemen zijn geschikt om water aan volledige huishoudens of honderden hoofd van vee te verstrekken. Zij kunnen uw standaardhuishoudenpomp goed vervangen. De lichte kostenverhoging van deze systemen is toe te schrijven aan de hogere prestaties, maar ook door de hogere machtsbehoeften en het aantal vereiste zonnepanelen gedreven.

 

De gespecialiseerde systemen kunnen in de lage tientallen duizenden dollars kosten. Dit zijn hoge prestatiessystemen, die vele voldoende gallons water per seconde pompen, voor een volledig landbouwbedrijf of zelfs een ver dorp. Zij zijn overkill voor de meeste vee en huishoudenbehoeften en zijn geschikter voor grote de landbouwverrichtingen en gewassenirrigatie.

 

7. Geen aan de gang zijnde bedrijfskosten

Na de aanvankelijke systeemkosten, die met andere goed opties vaak vergelijkbaar zijn, zijn er geen aan de gang zijnde bedrijfskosten. De normale putten branden geld telkens als zij aan pompwater aanzetten. Dit is niet het geval voor zonne goed pompen, die hun macht van de zon krijgen.

 

Elke dag glanst de zon, verdient u vrij geld van de zon. Welke betere overeenkomst bestaat? De zon glanst neer en het water wordt diep ondergronds gepompt omhoog van, overpriced het redden van u van nutslasten.

 

6. Veel goedkoper dan installerend hoofdmacht aan verre plaatsen

Is de omspitten hoofdmacht aan een verre plaats duur in zowel tijd als geld. Dit is één redenwindmolens van het verleden was zo populair, aangezien zij geen elektriciteit om vereisten te werken. De „windmolens van vandaag“ zijn zonnemachtssystemen geschikt om water te pompen zonder het verbinden met hoofdmacht. U bent niet meer beperkt tot hoe lang van een machtskabel kan zijn trenched in de grond of hoe hard de wind blaast.

 

5. De volledige systemen kunnen net aan uw deur worden verscheept

De volledige zonnepompuitrustingen kunnen net aan uw deur in slechts een kwestie van dagen worden verscheept. Het neemt slechts twee dozen, voor de pomp/het controlemechanisme en voor de zonnepanelen, rechtstreeks aan schip aan uw huis of bureau. Alle standaardsystemen kunnen door normale verzendwijzen (USPS, UPS, Fedex) zonder de behoefte worden verscheept aan vracht het verschepen. Dit staat voor het verschepen van systemen aan alle plaatsen en alle woonplaatsen toe.

 

4. De systemen zijn modulair en kunnen na verloop van tijd worden bevorderd

De componenten die omhoog de systemen goed maken van de zonnemachtspomp zijn zeer modulair. Zij kunnen uit worden geruild en worden bevorderd zoals nodig. Indien het verhoogde donkere, lage licht, prestaties nodig is, kunnen de extra zonnepanelen worden toegevoegd. Als meer water per dag nodig is, kunnen de batterijen en de extra panelen worden toegevoegd, zodat kan het water tijdens de nacht worden gepompt. Als meer volume nodig is, kan de pomp gemakkelijk aan een hogere machts model aanbiedende hogere stroom worden vervangen.

 

3. De zonne goed pompen zijn gemakkelijk te handhaven

Er zijn zeer weinig mechanische componenten. De zonnepanelen zijn hoogst betrouwbaar en vereisen geen onderhoud, naast een snelle was elk jaar of twee. Brushless motoren hebben geen borstels (vandaar de naam) en vereisen daarom geen onderhoud. De pompende mechanismen zijn hoogst betrouwbaar en zijn gemakkelijk om op het gebied te vervangen. Een systeem zou aan pomptientallen duizenden gallons zonder enig onderhoud moeten kunnen.

 

2. Goedkoop om te handhaven

Er zijn twee punten in zonne goed pompsystemen die occasioneel onderhoud kunnen vergen, allebei waarvan zeer lage kosten zijn. Nu en dan, elk jaar aan twee, zouden de zonnepanelen een goed moeten worden gegeven schrobben met zeep en water om maximumprestaties te verzekeren. Minder vaak, over om de 5 jaar, is het goed om de pompende mechanismen te vervangen die het pompen prestaties na verloop van tijd degraderen en kunnen verminderen. Dit mechanisme kostte ongeveer $20 dollars en kan het worden vervangen het gebied.

Gelijkstroom-Pompende Systeem van het Machts Brushless Zonnewater voor Landelijke Plaats 0

1. De systemen kunnen in één enkel weekend zelf- wordengeïnstalleerd

De systemen van zonnemachts goed pompen zijn zeer eenvoudig en kunnen in één enkel weekend worden geïnstalleerd. Alle zonnepaneelverbindingen worden gemaakt met waterdichte schakelaars, geen vereist solderen. In feite, ben ik op de telefoon geweest en een klant door zonnepaneelaansluiting in minder dan 10 minuten gesproken. De putpomp werkte in minder dan 15 minuten, pompend water van een diepte van 130 voet. Het joyous gelach toen het water begon te stromen was aanvaardbaar, aangezien het pompende water dat macht van de zon gebruikt… magisch is!

 

De zonnepomp, de zonnepanelen, en de sensoren allen verbinden met het controlemechanisme gebruikend schroefterminals, opnieuw geen vereist solderen. De pomp zou gemakkelijk met bestaand machtskabels en loodgieterswerk moeten verbinden. Enkel lager beëindigt het neer in goed en veronderstellend u installatie vóór nacht, zal het water beginnen te stromen!

 

Daar u het, de hoogste tien redenen hebt om een systeem van de zonnemachtspomp goed te installeren. Ja zijn er meer honderden. Vertraag niet, uw systeem vandaag installeren!

 

 
点击图标下载 App
Android
iOS

文本翻译

 
 
 
 

原文

 
 
 
54/5000
 

翻译结果

太阳能水泵系统离网并网

与此原文有关的更多信息

要查看其他翻译信息, 您必须输入相应原文
发送反馈

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Gelijkstroom-Pompende Systeem van het Machts Brushless Zonnewater voor Landelijke Plaats kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.