• Van de de Zonnemachtsopslag van Eco het Vriendschappelijke CEI Systeem van de de Systemen Zonnevoeding
  • Van de de Zonnemachtsopslag van Eco het Vriendschappelijke CEI Systeem van de de Systemen Zonnevoeding
Van de de Zonnemachtsopslag van Eco het Vriendschappelijke CEI Systeem van de de Systemen Zonnevoeding

Van de de Zonnemachtsopslag van Eco het Vriendschappelijke CEI Systeem van de de Systemen Zonnevoeding

Productdetails:

Plaats van herkomst: P.R.China
Merknaam: GPOWER
Certificering: CE,IEC,TUV,PSI
Modelnummer: ZONNE AANGEDREVEN BTS

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 PLAATS
Prijs: 3999USD
Verpakking Details: uitvoerende container
Levertijd: 1-2 maand
Betalingscondities: L/C, D/P, T/T
Levering vermogen: plaats 500 per jaar
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Hoog licht:

BTS-de Systemen van de de Zonnemachtsopslag van CEI

,

De Systemen van de de Zonnemachtsopslag van CEI

,

BTS-Zonne de Voedingsysteem van CEI

Productomschrijving

Zonne aangedreven cellulaire basisstations

 

De stijgende plaatsing van mobiele netwerken over de bol heeft twee kwesties aan het front gebracht: de energiekosten om deze netwerken en bijbehorend milieu-effect in werking te stellen. Ook, is het grootste deel van de recente groei in mobiele netwerken in ontwikkelingslanden, waar het niet beschikbaar zijn van betrouwbare de krachtenexploitanten van elektriciteitsnetten om bronnen zoals diesel generators voor macht te gebruiken geweest, die niet alleen bedrijfskosten verhoogt maar ook tot verontreiniging bijdraagt. De cellulaire die basisstations door hernieuwbare energiebronnen zoals zonnemacht worden aangedreven zijn als één van de veelbelovende oplossingen aan deze kwesties te voorschijn gekomen.

 

Tegenwoordig, leven meer dan twee miljard mensen, die van één derde van de 6,6 miljard van de wereld bevolking rekenschap geven, zonder genoeg voeding. Afrika, Zuid-Amerika, Zuid-Azige en Zuidoost-Azië zijn de belangrijkste gebieden waar de voeding ontoereikend is. Bijvoorbeeld, in de Filippijnen en Indonesië, waar er talrijke eilanden zijn, is het onmogelijk om machtsnet te bouwen die op grote schaal al deze kleine eilanden behandelen.

 

Op andere gebieden, waar de hoofdmachtsnetten met hoog voltage worden gebouwd, is de voeding niet stabiel, en de reusachtige begroting is nodig om de machtsnetten te bevorderen en te hervormen. Gelukkig, zijn er overvloedige duurzame energiemiddelen zoals zonne, wind etc. in vele ontwikkelingslanden. Het zou economischer zijn wijd om machtssystemen toe te passen die duurzame energie in de afgelegen gebieden gebruiken dan netten de met hoog voltage van de groot-gebiedsmacht construeren. In de rijken van gebieden in zonnemiddelen zoals Afrika, Zuid-Azige, Zuidoost-Azië, Australië, en Midden-Amerika, is het zonnemachtssysteem een ideale keus aangezien het elektriciteit produceert om nabijgelegen gebieden te leveren en dergelijk duur materiaal zoals machtsnetten met hoog voltage, transformatoren, enz. bewaart.

 

Machtssysteem voor Verre Basisstations

In het algemeen, bestaat het verre systeem van de gebiedsmacht uit elektriciteitsopwekking, energieopslag, energieomzetting, en beheersmateriaal. Het materiaal van de energiegeneratie omvat diesel generator, photovoltaic serie, windgenerator en hydraulische generator. Het opslagmateriaal omvat batterijpak en de bank van de energieopslag. Van het energieomzetting en beheer het materiaal bestaat de convertor en de omschakelaars uit schakelaar van gelijkstroom.

 

De diesel generator is de belangrijkste voeding op afgelegen gebieden. Het is noodzakelijk om de lading bij 60-70% van nominaal vermogen te houden om brandstofefficiency te maximaliseren en onderhoud te verminderen. De windgenerator kan 250W-500kW-output bereiken; nochtans, worden de regelmatige windgebieden vereist. Eveneens, is de geschikte en stabiele rivierstroom een must voor hydraulische generator. Voorts is de hydraulische generator duur alhoewel de bedrijfskosten vrij laag zijn.

 

De basisstations moeten 24/7 verstrekken verrichtingen. Zij zijn niet alleen geïnstalleerd in stedelijke gebieden, maar ook algemeen verspreid in diverse milieu's zoals woestijnen, eilanden, handhaven bovenkanten. Zij zijn onbeheerd, en hebben hoge eisen op de betrouwbaarheid en de levensduur van voeding. De zonne photovoltaic serie zet direct zonlicht in elektriciteit om; bevoegdheden basisstationmateriaal met 48V-voltage door periodieke evenals parallelle interconnectie van photovoltaic modules. De energieomzetting is statisch, en vergt veel minder onderhoud in vergelijking met generators die zich op fysieke bewegingen van mechanische gedeelten baseren. Het is het meest geschikt voor het verre systeem van de gebiedsvoeding wanneer de lading van de basisstationplaats minder dan 2kW is. Het kostenvoordeel van photovoltaic machtssysteem wordt meer en meer uitgesproken met de uitputting van steenkool en olie en de ononderbroken uitbreiding van zonnecelproductie.

 

Photovoltaic Machtssysteem voor Basisstation

Photovoltaic machtssysteem voor basisstation bestaat etc. uit photovoltaic modules, steunenkabeldozen, lastencontrolemechanisme, batterijpak en omschakelaar.

Een photovoltaic module gebruikt gewoonlijk monocrystalline silicium of polycrystalline siliciumcellen, en single cell heeft een outputvoltage van 0.5V. Aangezien een module hoofdzakelijk samengesteld uit 72 stukken zonnecellen in reeks is, zouden twee modules moeten worden verbonden in afleveringen om outputvoltages gaand te krijgen van 43.2V tot 56.4V. De modules met vrij grote capaciteiten zoals 165W, 170W en 175W hebben de voorkeur. De hoeveelheid parallelle verbonden modules hangt van ladingscapaciteiten en zonnemachtsmiddelen af.

 

Photovoltaic modules worden gesteund door zink met een laag bedekte staalsteunen, die de modules bij een bepaalde hoek bevestigen. Het onafhankelijke photovoltaic systeem zou schuin van 10-20 graden hoger moeten worden geplaatst dan de breedte van de plaats voor maximum zonnestraling in de winter om het aantal batterijen en de kosten van het gehele machtssysteem te drukken.

 

De batterij zal ladingen voeden wanneer de zonnemacht niet toe te schrijven aan tekort aan zonneschijn is, dat op regenachtige dagen en nachten genoeg gemeenschappelijk is. De capaciteit van batterijgroep hangt etc. van dergelijke parameters af zoals ladingscapaciteit, reservetijd, lossingsdiepte, veiligheidsvoorschrift.

 

De OPzSbatterij was de keus van zonnemachtssysteem aangezien het positieve tubulaire platen aanwendt die het actieve materiaal kunnen verhinderen weg te vallen en dik gekleefde negatieve platen die een lange levensduur verzekeren. Nochtans, wordt OPzV met positieve tubulaire platen geleidelijk aan de laatste jaren populair aangezien minder onderhoud nodig is.

 

Het controlemechanisme met meerdere kanalen is gebruikte verantwoordelijk/lost beheer, en de zonneserie is verdeeld in verscheidene sub-series, die met het controlemechanisme via combinatiedoos worden verbonden. Wanneer de batterij volledig wordt geladen, zal het controlemechanisme zonne sub-series één voor één afsnijden; dan verstrekken de batterij en de rest photovoltaic sub-series macht samen voor de ladingen. Wanneer het voltage van de batterij aan de vastgestelde waarde valt, zal het controlemechanisme één voor één zonne sub-series opnieuw aansluiten om het het laden voltage en de stroom van de batterij aan te passen.

 

Gevallenanalyse

Van de de Zonnemachtsopslag van Eco het Vriendschappelijke CEI Systeem van de de Systemen Zonnevoeding 0

Tonend een photovoltaic machtssysteem in Pakistan door GPOWER wordt verstrekt die

De maximum ononderbroken regenachtige/bewolkte dagen in het lokale gebied is 5 dagen; het machtssysteem wordt vereist om macht voor het materiaal van BTS te verstrekken en van de microgolf; de totale machtsconsumptie is 550W. Volgens het hierboven vermelde vereiste, wordt de systeemconfiguratie gegeven zoals:

 

Photovoltaic module: 16 stukken monocrystalline cellen van 320W;

Batterij: Twee groepen 2V/1000Ah-Gel OPzV;

Lastencontrolemechanisme: 48V/150A controlemechanisme.

 

In dit project, wordt 22 zonne-aangedreven BTSs opgesteld. Zij hebben een vrij kleine capaciteit, die in de waaier van 400-900W is. Als de diesel generator wordt goedgekeurd, zal de omzettingsefficiency zeer laag zijn aangezien de capaciteit klein is, en de voedingbetrouwbaarheid is ook zeer laag. Het zonnemachtssysteem maakt het diesel bijtanken en onderhouds het werk onnodig, die over US$150,000 voor exploitant kunnen sparen elk jaar.

 

Sinds 2012, heeft GPOWER meer dan 40 exploitanten in meer dan 20 landen helpen zonne-aangedreven BTS-systeem op gebieden zonder genoeg voeding opbouwen, om aan de communicatie behoeften van plaatselijke bevolking te voldoen en hun levensstandaarden te verbeteren.

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Van de de Zonnemachtsopslag van Eco het Vriendschappelijke CEI Systeem van de de Systemen Zonnevoeding kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.