• 48VDC 230VAC Volledig van Hybride het Zonnestelseluitrusting van het Netzonnestelsel
48VDC 230VAC Volledig van Hybride het Zonnestelseluitrusting van het Netzonnestelsel

48VDC 230VAC Volledig van Hybride het Zonnestelseluitrusting van het Netzonnestelsel

Productdetails:

Plaats van herkomst: P.R.China
Merknaam: GPOWER
Certificering: CE,IEC,TUV,PSI
Modelnummer: ZONNE AANGEDREVEN BTS

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 PLAATS
Prijs: 3999USD
Verpakking Details: uitvoerende container
Levertijd: 1-2 maand
Betalingscondities: L/C, D/P, T/T
Levering vermogen: plaats 500 per jaar
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Hoog licht:

48VDC voltooi van Netzonnestelsel

,

230VAC voltooi van Netzonnestelsel

,

230VAC hybride Zonnestelseluitrusting

Productomschrijving

De Hybride Energie zonne-Rf voor het systeem van de Bases transceiver stationbts Zonnemacht

 

Van-net48v VAC voeding VDC/230 de systemen voor van het telecommunicatieBase transceiver station (BTS).

48VDC 230VAC Volledig van Hybride het Zonnestelseluitrusting van het Netzonnestelsel 0

om OPEX (bedrijfskosten) van BTS-systemen wezenlijk te verminderen die momenteel alleen van diesel generators lopen, heeft GPOWER een modulair systeem gebruikend 48Vdc-het toestel van de systeemcontrole ontworpen.

 

Hoog niveau van overtolligheid

Een modulaire benadering van het ontwerp van BTS-systemen zorgt ervoor dat als een component ontbreekt, het volledige systeem niet met het wordt neergehaald. Voorbereidingen treffen voor het slechtst is niet alleen correct, maar operationeel financieel voorzichtig. Voor deze reden, dit systeemeigenschappen zes zonneseries van 3.5kW elk en vijf batterijbanken van 57.6kWh elk. Afhankelijk van plaats, is het gemakkelijk om de hoeveelheid zonneseries, batterijbanken of generatorladers tot kostuum lokale beperkingen te verhogen.

 

Significante ROI

Met de waarschijnlijkheid van van-netbts systemen die in moeilijk te bereiken plaatsen zijn, kan de levering van diesel vaak problematisch zijn en wat nog belangrijker is, duur. Het significante verminderende diesel gebruik kan een ROI van 2-4 jaar afhankelijk van plaats en kosten van diesel geven.

 

Hoog - kwaliteitscomponenten

GPOWER is een belangrijke leverancier van hardware in de markt van het energiebeheer. AGM/GEL (eigenlijk, draaien wij aan het Lithium) de batterijen zijn gekend voor hun veerkracht en weerstand tegen hitte en snelle lossing.

 

Het flexibele Aan de grond zetten

De eis ten aanzien van het positieve aan de grond zetten van BTS-systemen wordt gemakkelijk verwezenlijkt met Schneider Electric-materiaal.

 

Verre Satelliet Controle & Controle

De capaciteit om verre BTS-systemen te controleren en te beheersen is essentieel voor het verzekeren van netwerkverrichting en stabiliteit. GPOWER omvat een dataverbinding aan een mondiaal satellietnet. Het mijden van het lokale GSM-netwerk verleent toegang ongeacht de netwerkstatus. In het geval van kritieke mislukking van het volledige systeem, kan een automatische overdrachtschakelaar met afstandsbediening zijn om genset rechtstreeks te beginnen en te verbinden met BTS.

 

De Telefoonsteun van vijf jaar

Wanneer het kopen van een BTS-voeding van GPOWER of onze partners, omvatten wij vijf jaar van telefoonsteun om eender welke problemen te diagnostiseren en op te lossen die zich kunnen voordoen.

48VDC 230VAC Volledig van Hybride het Zonnestelseluitrusting van het Netzonnestelsel 1

GPOWER installeerde de basisstations, gebruikend een oplossing zonne en van de diesel generator hybride macht om mobiele connectiviteit op plattelandsgebieden te verstrekken. De basisstations zullen hoofdzakelijk aangedreven worden door zonne-energie uit te rusten zonder het moeten met een elektriciteitsnet worden verbonden. De diesel generator zal als steun worden gebruikt.

 

Het nieuwe systeem zal GP netwerkprestaties door de dienstonderbreking verbeteren, een eerder blijvende uitdaging in Qinghai te verhinderen toe te schrijven aan machtsinstabiliteit. Het zal ook brandstofverbruik en CO2-uitstoten, verminderen en zal de kosten drukken om bij te tanken en bezoeken ter plaatse, daardoor verminderend GP totale kosten van eigendom. Deze besparingen zullen GP kapitaalinvestering in enkel twee-aan-drie jaar compenseren.

 

Gpower heeft een reeks groene oplossingen van begin tot eind voor draadloze breedbandnetwerken ontwikkeld, gebruikend een combinatie van zonne-energie, windenergie en diesel. Deze innovatieve oplossingen pogen exploitanten bij te staan optimaliseren energierendement, maximaliseren hun rendement van investering, vervullen hun sociale verantwoordelijkheden, verminder beduidend TCO in de cyclus van het productleven en verbeter marktconcurrentievermogen.

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd 48VDC 230VAC Volledig van Hybride het Zonnestelseluitrusting van het Netzonnestelsel kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.