• Net Gebonden Hybride het Netzonnestelsel van 8KW voor Reservemacht
Net Gebonden Hybride het Netzonnestelsel van 8KW voor Reservemacht

Net Gebonden Hybride het Netzonnestelsel van 8KW voor Reservemacht

Productdetails:

Plaats van herkomst: P.R.China
Merknaam: GPOWER
Certificering: CE,ROSH,IEC,CCC
Modelnummer: Ghy-8KW

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 pasvorm
Prijs: USD 499 PER KIT
Verpakking Details: UITVOERENDE DOOS
Levering vermogen: 2000 UITRUSTING PER MAAND
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Hoog licht:

Ghy-8KW Net Gebonden Hybride Netzonnestelsel

,

8KW hybride Netzonnestelsel

,

Ghy-8KW Hybride Zonnestelsel

Productomschrijving

Voordelen om hybride zonnestelsels voor uw huis te hebben

 

Sommige mensen die in zonnemacht geinteresseerd zijn graviteren naar het idee van volledig wordt verwijderd uit het net. Nochtans, zullen blijven het verbonden met het net en investeren in een batterij reservesysteem meer voordelen opleveren.

Wanneer u met het net wordt verbonden, kunt u op het voor reservemacht tellen in het geval dat uw zonnebatterijlooppas uit macht.

Net Gebonden Hybride het Netzonnestelsel van 8KW voor Reservemacht 0

Hybride Zonnestelsels
De hybride zonnestelsels combineert het beste van net-gebonden en van-netzonnestelsels. Deze systemen kunnen of als van-net zonne met nuts reservemacht, of net-gebonden zonne met extra batterijopslag worden beschreven.

Met de toenemende nutskosten en de stroomuitvallen, is het geen verrassing die meer huis en bedrijfseigenaars aan hybride zonne-energiesystemen draaien. De hybride systemen zijn gebonden net, verbindt het betekenen van uw zonne-energiesysteem met power-line van uw nutsleverancier. In tegenstelling tot traditionele net-gebonden systemen, werken de hybride systemen met compatibele hybride omschakelaar en batterijcombinaties om batterij reservediemacht voor systemen te verstrekken aan netmacht worden gebonden. In de loop van de dag, oogst uw zonnestelsel energie van de zon om zowel uw huis aan te drijven als uw batterij reserveeenheid te laden. U kunt dan van deze macht bij nacht trekken wanneer uw systeem geen macht of in het geval van een stroomuitval veroorzaakt.

 

Voordelen

1. Minder duur dan van-gird-weg zonnestelsels

2. Slimme zonne houdt heel wat belofte in, bijgevolg, u kan tijdelijk opslaan welk bovenmatige elektriciteit ook uw zonnepanelen in batterijen, en gezet het op het nutsnet wanneer u de meesten voor elk kWu wordt betaald.
 

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Net Gebonden Hybride het Netzonnestelsel van 8KW voor Reservemacht kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.