• Hybride de Omschakelaarszonnestelsel van GPOWER 5KW met Batterijbank
Hybride de Omschakelaarszonnestelsel van GPOWER 5KW met Batterijbank

Hybride de Omschakelaarszonnestelsel van GPOWER 5KW met Batterijbank

Productdetails:

Plaats van herkomst: P.R.China
Merknaam: GPOWER
Certificering: CE,ROSH,IEC,CCC
Modelnummer: Ghy-5KW

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 pasvorm
Prijs: USD 499 PER KIT
Verpakking Details: UITVOERENDE DOOS
Levering vermogen: 2000 UITRUSTING PER MAAND
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Hoog licht:

Hybride de Omschakelaarszonnestelsel van GPOWER 5KW

,

Hybride de Omschakelaarszonnestelsel van GPOWER

,

Het Zonnestelsel van GPOWER 5KW met Batterijsteun

Productomschrijving

beste ontwerp hybride systeem met batterijbank 3KW 4KW 5KW

 

Alvorens of kopend om het even welk die materiaal te selecteren voor een hybride of zelfstandig machtssysteem zou de wordt vereist installateur een goed inzicht in de grondbeginselen moeten hebben van het rangschikken van een systeem van de energieopslag - het meeste belangrijke stuk van het proces vestigt het ladingsprofiel of bouwt een ladingslijst die de hoeveelheid energie te schatten wordt vereist om per dag worden geproduceerd en worden opgeslagen. Als u geen ladingslijst kunt ontwikkelen toen zou een professionele zonneinstallateur of een systeemontwerper moeten worden geraadpleegd. De algemene stappen zijn als volgt:

Hybride de Omschakelaarszonnestelsel van GPOWER 5KW met Batterijbank 0

Schat de ladingen - hoeveel energie per dag in kWu wordt vereist. Voor de systemen van de van-netmacht, zou een ladingslijst voor zowel de zomer als de wintervereisten moeten worden ontwikkeld. De maximumvraag of de piekvraag moeten ook worden overwogen wanneer het selecteren van de batterij en de omschakelaar/de lader.

Bepaal de batterijgrootte in Ah of Wh wordt vereist die. U moet met het met de batterijtype en chemie, met maximumdiepte van lossing (DoD), met retour (het laden) efficiency en met maximumfactuurprijs rekening houden.

Bepaal hoeveel zonnepanel/s worden vereist om de batterij te laden en de ladingen te leveren rekening houdend met de lokale voorwaarden zoals - gemiddelde irradiance die het hele jaar door, kwesties, paneelrichtlijn, en temperatuur derating factoren in de schaduw stellen.

Nadat stappen 1 tot 3 zijn gevestigd kunt u de aangewezen Omschakelaar/de lader, zonneinverter/s of Zonnelast Controller/s nu selecteren om het systeem aan te passen.

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Hybride de Omschakelaarszonnestelsel van GPOWER 5KW met Batterijbank kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.