• Zonne het Water Pompend Systeem van uitwisselingsvloeistoffen ROSH voor Irrigatie
  • Zonne het Water Pompend Systeem van uitwisselingsvloeistoffen ROSH voor Irrigatie
Zonne het Water Pompend Systeem van uitwisselingsvloeistoffen ROSH voor Irrigatie

Zonne het Water Pompend Systeem van uitwisselingsvloeistoffen ROSH voor Irrigatie

Productdetails:

Plaats van herkomst: P.R.China
Merknaam: GPOWER
Certificering: CE,ROSH,TUV,IEC
Modelnummer: GPU-reeks

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 uitrusting
Prijs: 299 USD PER KIT
Verpakking Details: UITVOERENDE DOOS
Betalingscondities: L/C, D/P, T/T
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Hoog licht:

ROSH-Pompende Systeem van het Irrigatie het Zonnewater

,

Zonne het Water Pompend Systeem van ROSH

,

Systeem van de het Waterpomp van ROSH het Zonne Aangedreven

Productomschrijving

Het zonne Aangedreven Systeem van de Waterpomp

 

 

De mechanische pompen hebben tegenwoordig heel wat gebruik. Zij zijn gemeenschappelijk in het pompen van water van putten, aquarium het filtreren, vijver het filtreren en verluchting. Wanneer het over waterpompen komt, is het belangrijkste gebruik van dit apparaat de uitwisseling van vloeistoffen zoals water.

Van landbouw aan de energieindustrie, worden de pompen gevonden in een brede waaier van toepassingen. Het belangrijkste het werk principe van een waterpomp hangt fundamenteel van het positieve verplaatsingsprincipe en de kinetische energie af die helpt duwend het water.

De zonnewaterpompen zijn een vrij nieuw concept in werktuigkundigen. Een zonnesysteem van de waterpomp is algemeen - gezien in woon en commercieel gebruik, evenals voor irrigatie van landbouwgrond. Door zonnepanelen, kan de pomp de kosten van energie elimineren en een uitvoerbaardere optie verstrekken die energie van de zon (en brandstof-brandende niet mechanismen) voor het pompen van water gebruikt.

Het introduceren van zonne-aangedreven irrigatie voor slechte en afgelegen gebieden

In tijden die wanneer de volledige wereld op zonne overschakelt, de energie van de zon in water gebruiken kunnen de pompende systemen de ontwikkeling van landbouw op Afrikaanse landen en veel andere arme afgelegen gebieden beduidend bevorderen en versnellen. Dit concept is genoemd geworden zonne-aangedreven irrigatie en in vele gebieden tegenwoordig gehanteerd.

 

De waarheid is, zou de zonne-energie de gemakkelijkste manier voor landbouwers kunnen zijn om energie, vooral voor die te veroorzaken die van de elektriciteitsnetten met slechte infrastructuur rond hun huizen leven. Daarom wordt het gebruik van zonnewaterpompen in landbouw meer en meer populair. Het concept zonneirrigatie vertegenwoordigt positief cirkel-wanneer de zon glanst, voedt het het irrigatiesysteem en voedt de gewassen die van water in zonnig weer afhankelijk zijn. Daarom wordt een grote hoeveelheid energie net vrijgegeven wanneer het nodig het meest is.

De zonneirrigatie is een concept dat door zonnewaterpompen werkt. Hieronder, in detail beschrijven wij hen.

Wat is een zonnewaterpomp en wat zijn de populairste types?

Aangezien wij voordien bespraken, stellen de zonnepompen een schoon, eenvoudig en energy-efficient alternatief aan traditionele elektrische en brandstof-gedreven pompreeksen voor. Zij maken deel uit van een milieuvriendelijke benadering in landbouw en kunnen worden gebruikt om elk gebied te exploiteren, hetzij zijn ontwikkeld of slecht.

wegens hun immens potentieel voor productief gebruik en landbouwproductiviteit, drijven de zonnewaterpompen nu more and more landbouwprojecten aan. Het weten dat 40% van de globale bevolking zich op landbouw als zijn hoofdbron van inkomsten baseert, toegang tot water blijft een aan de gang zijnde strijd voor vele mensen. Dit is wat zonnedoelstellingen om een rendabele toekomst voor rond 500 miljoen kleinschalige landbouwers te ruilen en te introduceren rondom de wereld.

Zonne het Water Pompend Systeem van uitwisselingsvloeistoffen ROSH voor Irrigatie 0

De belangrijkste onderdelen in een zonne pompend systeem omvatten een photovoltaic (PV) serie, een elektrische motor en een pomp. De zonnewater pompende systemen, anderzijds, zijn geclassificeerd die als of gelijkstroom (gelijkstroom) of wisselstroom (AC) systemen op de capaciteit van hun motor worden gebaseerd. Onlangs, werd het concept motoren brushless van gelijkstroom (BLDC) voor zonne het pompen watertoepassingen ook voorgesteld.

Alles bij elkaar, is het belangrijkste aspect met betrekking tot de efficiency van een zonnewaterpomp gebaseerd op drie variabelen met inbegrip van druk, stroom en inputmacht aan de pomp. De draad-aan-water efficiency is algemeen gebruikte metrisch die de algemene efficiency van een zonnewaterpomp bepaalt (als verhouding tussen de hydraulische energie die naar voren de pijp komt en de energie die over de elektrodraden door zonnepanelen komen).

Waarom de zonne-aangedreven waterpompen de ideale manier om landbouw op afgelegen gebieden zijn (en Afrika) op te voeren

Een zonne-aangedreven waterpomp is een concept dat milieuvriendelijk is. Wat nog belangrijker is, is het een concept dat van de hand om het even welke die machtsnetten doet of fossiele brandstoffen aan pompwater uit de grond worden gebruikt. Hieronder, maken een lijst wij van de voordelen en de nadelen van hun gebruik.

Voordelen van zonnewaterpompen

Het eerste voordeel van zonnepompen is dat zij op regionale en afgelegen gebieden betrouwbaar zijn. Een perfect voorbeeld van dit is Afrika, dat één van de slechtste verre gebieden in de wereld met een overvloed van water-maar is ook het meest dominante gebied wanneer het over de meeste dagen van zon in het jaar komt. Voor de tikkant, wordt Afrika verondersteld om 9% van de zoetwatermiddelen van de wereld te bezitten die aan rond 4.000 km3 van water per jaar vertaalt. Het opstellen van zonnewaterpompen in Afrika is, daarom, het perfecte alternatief aan op brandstof-gebaseerd een ander bron-en een alternatief dat het leven in elk deel van dit continent kunnen bevorderen.

Gemakkelijk zich te vervoeren en opnieuw te vestigen, kunnen de zonnewaterpompen vanaf de behoeften van het landbouwbedrijf worden georganiseerd en uiterst hebben - lage bedrijfskosten. Beiden zijn belangrijke die voordelen, met hun rentabiliteit op de lange termijn in paren worden gerangschikt, aantonen dat een zonnewater pompend systeem de perfecte oplossing voor gebieden met zonnige dagen en overvloed van water op hun gronden is.

Zonne het Water Pompend Systeem van uitwisselingsvloeistoffen ROSH voor Irrigatie 1

Voordelen van Zonne Aangedreven Pompen

 

  • Krijg van de gemeentelijke watervoorziening. Het gemeentelijke water wordt vaak behandeld met chloor en fluoride die voor vele toepassingen ongewenst en vooral schadelijk kunnen zijn voor installaties.
  • Landbouwbedrijf praktisch overal. Toegangswater waar de zon lang genoeg elke dag voor uw het water geven behoeften glanst.
  • Veel goedkoper dan het net. Afhankelijk van de toepassing, kunnen de zonne aangedreven waterpompen meer betaalbaar zijn dan zich baseert op het net.
  • Werkt wanneer de macht neer is. De zonne aangedreven pompen zijn veerkrachtig aan stroomuitvallen. Voorts wanneer de zonnemacht niet is ook wanneer het water van tuinbehoeften de minst glanst. Of, zoals nodig, investeer in batterijen om macht voor nacht of bewolkte dagen op te slaan.
  • De werken met reservoirs. De zonnewaterpompen zijn compatibel met reservoirs en andere ernst-gevoede systemen die verzameld regenwater gebruiken.
  • Goed voor langzame terugwinningsputten. Het langzamere pompen van zonnestelsels vermindert watervermindering in putten die langzaam zijn aanvulling (namelijk waar de nieuwe vullingen van de waterlijst langzaam met betrekking tot het pompen van de vraag).
  • Draagbare systemen zonder batterij. De pompen kunnen met of zonder batterijen worden gebruikt. Deze optie maakt sommige zonneontwerpen gemakkelijk te vervoeren. Natuurlijk, betekenen geen batterijen lagere kosten.

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Zonne het Water Pompend Systeem van uitwisselingsvloeistoffen ROSH voor Irrigatie kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.