• Photovoltaic de Pompwater van het het Water Pompende Systeem van GPOWER TUV automatisch
  • Photovoltaic de Pompwater van het het Water Pompende Systeem van GPOWER TUV automatisch
Photovoltaic de Pompwater van het het Water Pompende Systeem van GPOWER TUV automatisch

Photovoltaic de Pompwater van het het Water Pompende Systeem van GPOWER TUV automatisch

Productdetails:

Plaats van herkomst: P.R.China
Merknaam: GPOWER
Certificering: CE,ROSE,TUV,IEC
Modelnummer: GPU-reeks

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 uitrusting
Prijs: 299 USD PER KIT
Verpakking Details: UITVOERENDE DOOS
Levering vermogen: 2000 uitrustingen per maand
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Hoog licht:

Photovoltaic het Water Pompend Systeem van GPOWER

,

TUV Photovoltaic Water Pompend Systeem

,

TUV Zonne Photovoltaic Water Pompend Systeem

Productomschrijving

Zonne-energiesysteem voor Water het Pompen

 

Het is duidelijk dat de zonne aangedreven irrigatie een schone en betaalbare oplossing van het waterbehoud voor de landbouwsector vertegenwoordigt. om het begrijpen van deze systemen te bevorderen is een reeks van de opleiding van programmeurs georganiseerd met landbouwers om hen met zonne aangedreven pompende kwesties vertrouwd te maken. Door technologieadopters beter te informeren en te steunen, hoopt de regeling om het nationale begrijpen van zonne aangedreven irrigatie te versnellen.

 

Wat is eigenlijk een zonne-Aangedreven Irrigatiesysteem?

Een zonne-aangedreven irrigatiesysteem is het antwoord aan gebieden zonder of onbetrouwbare toegang tot water.

 

De verschillende componenten om van te planten pomp te bewerken, zijn geïntegreerd en geharmoniseerd.

 

Van zijn alleen titel, is het een automatisch irrigatiesysteem die op zonne-energie photovoltaic of zonnecellen doornemen die zonlicht in elektriciteit photovoltaic gebruiken omzetten.

 

De zonne-aangedreven pompen zullen automatisch pompwater van diep goed met de minst aan geen menselijke die interventie omdat het systeem een vochtigheidssensor gebruikt die de waterstroom op opsporing van het niveau van vochtgehalte van de grond regelt voor een bepaald gewas wordt vereist.

 

Over overstroming zal worden vermeden en dit zal water behouden.

 

 

Photovoltaic de Pompwater van het het Water Pompende Systeem van GPOWER TUV automatisch 0

De strenge tekort aan zowel energie als water leiden tot een opwindend milieu voor landbouwers in Pakistan, die een bedreiging voor de het voedselveiligheid van het land vormen. In het landelijke gebied, waar de regenval overvloedig maar sporadisch is, zijn de beheersystemen van de watercyclus essentieel om reproductie te verhinderen en beschikbaarheid het hele jaar door te beveiligen. Een nieuw model werd gezocht dat onafhankelijke van macht van de diesel generators van een onbetrouwbaar elektriciteitsnetwerk kon in werking stellen of.

Photovoltaic de Pompwater van het het Water Pompende Systeem van GPOWER TUV automatisch 1

Ook, kunnen wij de opleiding, een de driedaagse opleidingsdoelstellingen aanbieden om landbouwberoeps, providers, en studenten, kennis in het ontwerp, lay-out, onderhoud, evaluatie en beheer van hoogst efficiënte zonne aangedreven irrigatiesystemen te geven. De zittingen bestaan uit zowel theorie als hands-on opleiding met betrekking tot zonnepompen, druppelbevloeiingssystemen, de systemen van de sproeierirrigatie en de irrigatiesystemen van het voorbed. om het effect te maximaliseren van de opleiding, zal onze ingenieur blijven verlenend ver steun aan landbouwers die de verandering in zonne aangedreven pomp en irrigatiesystemen kijken aan te brengen

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Photovoltaic de Pompwater van het het Water Pompende Systeem van GPOWER TUV automatisch kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.